Firma DEMAJ specializuar ne punimin e granitit dhe mermerit.

Firma Demaj sh.p.k e krijuar ne vitin 1994, nga subjektet e para ne perpunimin e meremerit, granitit, onyxit, kuarcit, punimit te gurit dhe mozaikeve te ndryshem ju ofron sherbime me kualitet te larte dhe cmime konkuruese. Ne firmen tone do te gjeni punime si: banak kuzhine dhe tualeti, lavamane te ndryshe mmermeri, oxhaqe moderne dhe klasike, punime shkallesh, bazamake dritaresh, veshje dyersh, kollona mermeri, kapitele, tavolina, statuja, relieve, arredime te jashtme dhe punime artistike te ndryshme. Per me teper informacion klikoni ketu.