Mbi 100 Modele
Memorialesh
NE REALIZOJME MEMORIALE EDHE NE BAZE TE
SPECIFIKIMEVE DHE PARAMETRAVE QE JU DESHIRONI!
SHFAQ GALERINE E MEMORIALEVE
Slide thumbnail
SHUMELLOJSHMERI NGJYRASH
DHE MODELESH
SHFAQ MATERIALET

Miresevini ne Demaj Stone

Miresevini ne Demaj Stone

Me më shume se 28 vjet eksperiencë, qëllimi ynë ka qenë të shërbejmë me përkushtim dhe ti nderojmë sa më mirë me punimet tona, të ndjerët dhe të dashurit e klientave tanë.

“Demaj Stone” prodhon memoriale me mermer, granit e kuartz. Në bashkëpunim me klientin ne punojmë sëbashku për të realizuar monumentet për të dashurit e tyre.

Ekipi ynë me eksperience shumë-vjecare është i specializuar në realizimi e memorialeve duke përdorur pajisje e makineri të teknologjisë së lartë.

Tek ne do të gjeni përkushtim maksimal, garanci, korrektese dhe cmime nga më konkurueset në treg.

Punime të tjera nga Demaj Stone

Bango

Tavolina

Lavamane

Oxhakë

Tualete

Të Ndryshme

Për më shumë detaje rreth shërbimeve të tjera dhe punimeve të lartpermendura, ju lutem vizitoni websajtin www.demajstone.al